Ενημέρωση για το νέο μισθολόγιο στους Συνοριακούς της Καβάλας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡ/ΣΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ
Ενημέρωση για το νέο μισθολόγιο στους Συνοριακούς της Καβάλας

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Καβάλας διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης, σχετικά με το νέο μισθολόγιο που εφαρμόζεται, ήδη, από αρχές του έτους.

Με καλεσμένους τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΥΦΥ), Παναγιώτη Χαρέλα, τους νομικούς συμβούλους και συνεργάτες της Ομοσπονδίας, Ιωάννη Μισαηλίδη και Γεώργιο Λάγο και τον συνεργάτη για θέματα μισθολογίου, Νικόλαο Παπαγιάννη, έγινε ενημέρωση για την πραγματική διάσταση της εφαρμογής του νέου μισθολογίου.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας, ταξίαρχος Γεώργιος Γκράνας.

- Αναπτύχθηκαν διεξοδικά, οι ανισότητες που έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, η τοποθέτηση των συναδέλφων στην Γ' κατηγορία, οι μειώσεις στο μισθολόγιο επί πραγματικών δεδομένων, οι ενδεχόμενες απώλειες που θα προκύψουν από διαφοροποίηση του βαθμολογίου αλλά και το ηθικό σκέλος της διάκρισης που επιτυγχάνει η Διοίκηση με την εκ νέου γέννηση αυτού του διαχωρισμού.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχει ήδη αναλάβει αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο όσο και σε δικαστικό.

- Πεποίθηση της Ένωσής μας είναι η έγκυρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων για τόσο σοβαρά ζητήματα, ώστε η γνώση να είναι παράγοντας κρίσεως για κάθε εξέλιξη. Ούτε φημολογίες αλλά ούτε και αόριστες αναφορές δεν βοηθούν στην αντικειμενική κρίση για κάθε συνάδελφο. Με δεδομένα και συγκεκριμένα στοιχεία τεκμηριώνεται κάθε συνδικαλιστική θέση και τοποθέτηση.

- Στην κατεύθυνση αυτή η Ένωσή μας θα συνεχίσει να κινείται με γνώμονα την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση.

Με εκτίμηση ΤΟ Δ.Σ.