Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:37 | 28/12/2019

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Συνάδελφοι,

Με το υπ’ αριθ. 305/4 από 26/11/2019 έγγραφό μας, https://www.easya.gr/2019/11/26/metakinhsh-astynomikwn-me-ta-mesa-mazikhs-metaforas/ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών είχε εγκαίρως θέσει το ζήτημα της μετακίνησης με τα Μ.Μ.Μ. στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ώστε να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την έγκαιρη ανανέωση της σύμβασης και να συνεχίσουν οι αστυνομικοί της Αθήνας να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τα Μ.Μ.Μ. για τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις.

Τούτο ζητήσαμε και στις πρόσφατες συναντήσεις μας, τόσο από τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., όσο και από τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Τη συμφωνία για την ανανέωση της σύμβασης είχαμε επιβεβαιώσει προσφάτως, μετά από  συναντήσεις αντιπροσωπείας της Διοίκησης της Ένωσής μας με τον Ο.Α.Σ.Α.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τουλάχιστον φέτος, οι επιφορτισμένοι με το ζήτημα υπηρεσιακοί παράγοντες δεν κωλυσιέργησαν, η διαδικασία ολοκληρώθηκε στην ώρα της και μέσω του POL εστάλη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες έγγραφο του Α.Ε.Α., στο οποίο  αναφέρεται η διαδικασία για την ανανέωση των καρτών ελεύθερης μετακίνησης στα Μ.Μ.Μ., για τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο, δίχως να υπάρχουν τα περσινά παρατράγουδα και ένα ακόμα βάρος στην καθημερινότητα του Έλληνα αστυνομικού.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι αναγκαστήκαμε να προβούμε ακόμα και σε κινητοποιήσεις για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis