Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 25/06/2019

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛ. ΑΛΕΞ-ΠΟΛΗΣ

                                                                                                                         

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------     ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:  33/2019                                     Αλεξανδρούπολη,  25 Ιουνίου 2019                                                                                       

 

                                                                                        Π ρ ο ς :

1.    Διευθυντή Δ.Α Αλεξ/πολης Α/Δ κ.ΚΑΡΤΑΛΗ Παναγιώτη

2.    Διοικήσεις Αξιωματικού έδρας και υπαίθρου Δ.Α Αλεξ/πολης

3.    Κεντρικό  Λιμεναρχείο  Αλεξ/πολης

4.    Μέλη και λοιποί συνάδελφοι των υπηρεσιών Δ.Α Αλεξ/πολης

 

 

« Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η »

                                                                        

Σας γνωρίζουμε ότι οι ως άνω δύο (2) συνδικαλιστικές Ενώσεις αστυνομικών και συγκεκριμένα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης και η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ-πολης,διοργανώνουν από κοινού ενημερωτική διάλεξη το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, και ώρα 11.00΄ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξ-πολης – 3ος όροφος , με θέμα« Ο νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας - Σύγκριση & Αλλαγές του υφιστάμενου νομικού πλαισίου » .

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από την νομική σύμβουλο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ Βασιλική του Δικηγορ.Συλλόγου Αλεξ-πολης, που ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς στο κάλεσμα των Ενώσεων μας. Σημειώνεται ότι παράλληλα έχει υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Αλεξ-πολης, προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση και ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξ-πολης.

Η ενημέρωση αυτή γίνεται σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, αφού οι νέοι Κώδικες θα τεθούν ως γνωστόν σε ισχύ από την 01/07/2019 και οι αστυνομικοί, ειδικότερα οι ανακριτικοί υπάλληλοι, θα κληθούν να τους εφαρμόσουν άμεσα!

Κατόπιν αυτής της σημαντικά ωφέλιμης δράσης των Ενώσεών μας με σκοπό την ενημέρωση όλου του αστυνομικού προσωπικού των υπηρεσιών της Δ.Α Αλεξ/πολης, το οποίο καλούμε να προσέλθει να την παρακολουθήσει και προς τούτο παρακαλούμε θερμά τον  κ. Διευθυντή της Δ.Α Αλεξ-πολης αφενός όπως τιμήσει με τη παρουσία του την εκδήλωση, αφετέρου μεριμνήσει για την υπηρεσιακή διευκόλυνση του ενδιαφερόμενου αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α Αλεξ/πολης.

 

                                                                     ΓΙΑ  ΤΑ  Δ.Σ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος                    ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ε.Α.Α.Μ.Θ.                                                Σ.Ε.Α.Υ.Α.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis