Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:19 | 22/10/2018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για τις Γυναίκες που εργάζονται σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας  από την Γραμματεία Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 12:00  στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας  Δωδ/νησου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν   ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων  Γερακαράκος Γρηγόριος ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Ροδόπουλος Βασίλειος ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου Καλαμάτας Ευθύμιος  και από το συμβούλιο της  Γραμματείας Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων οι Γιαννακοπούλου Μαρία, Γκιουζέλη Ελένη, Κουρέτα Αναστασία & Μπούκα Βασιλική.

Στο περιθώριο της ημερίδας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας παρουσία του  Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γερακαράκου Γρηγόριου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδ/νησου κ. Καληωράκη Μιχαήλ όπου συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό στην περιοχή μας.    


      
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  ΠρόεδροςΟ   Γεν. Γραμματέας
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕμμανουήλΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis