Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 04/07/2018

Επίσημα έγγραφα στη Europol, για ενημέρωση, έχουν στείλει οι ελληνικές Αρχές για τη δράση της μεγάλης συμμορίας των πορτοφολάδων, καθώς από τις συνομιλίες των μελών της φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχαν αρχίσει να φτιάχνουν τις «ομάδες» που θα έβαζαν στόχο τα πορτοφόλια τουριστών σε Γαλλία και Ισπανία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έδωσαν στους αστυνομικούς της Europol τα στοιχεία, αλλά και τον τρόπο δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας, που είχε ήδη φτιάξει τα παρακλάδια της με στόχο τους τουρίστες των δυο ευρωπαϊκών χωρών. Στο ενημερωτικό περιλαμβάνεται ο τρόπος δράσης τους, με τις υποομάδες, αλλά και τα άτομα που ήταν επιφορτισμένα με το να αποτελούν ένα είδος «αντιπροστασίας», καθώς παρατηρούσαν και ειδοποιούσαν αν εμφανιζόταν κάποιος αστυνομικός.

[custom:google-ads]

Χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους και ανάμεσά τους, πρώτος από όλους, είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρος ότι και αυτή τη φορά που συνελήφθησαν δεν θα προφυλακίζονταν που στους διαδρόμους του Τμήματος Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Αθηνών, έλεγε στις γυναίκες, μέλη της σπείρας, «... μην το σκέφτεστε καθόλου, το μεσημέρι θα έχουμε τελειώσει και θα είμαστε πάλι στα πόστα μας...»

Μόνο που αυτή τη φορά η δικογραφία που είχε μπροστά του ο ανακριτής δεν του άφηνε κανένα άλλο περιθώριο από το να δείξει το δρόμο για τον Κορυδαλλό ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis