Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 09/01/2018

Η συνδικαλιστική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνει σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στον Νομό Θεσσαλονίκης, τα ακόλουθα:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ πάντα ήταν και είμαστε κατά των συνδικαλιστικών παρατάξεων, οι οποίες πιστεύουμε ότι στο «διαίρει και βασίλευε», δεν είναι δυνατόν να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των συναδέλφων στον βαθμό που αυτό θα ήταν ικανοποιητικό.

Από αρχής του νόμου αυτού, προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να πείσουμε την τότε ηγεσία της ΠΟΑΣΥ να μην δεχτεί μια τέτοια ρύθμιση.

[custom:google-ads]

Επτά χρόνια μετά, με την διάσπαση των συνδικαλιστικών δυνάμεων, διαπιστώσαμε όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι συνάδελφοι, ότι ο συνδικαλισμός έχασε την ορμητικότητά του, έχασε την δυναμική του, έχασε τα οράματά του, απογοήτευσε σε μέγιστο βαθμό τα μέλη του, με αποτέλεσμα τις αθρόες διαγραφές των μελών.

Λίγους μήνες προ των εκλογών στον νομό Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην ΠΟΑΣΥ, η παράταξή μας που διεκδικεί την πρωτιά, έρχεται και προτείνει τόσο στο Δ.Σ. του Σωματείου, όσο και σε όλες τις άλλες παρατάξεις, να συμφωνηθεί και να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου, οι επόμενες εκλογές να γίνουν με ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώστε οι συνάδελφοι να είναι σε θέση να εκλέξουν αυτούς που θεωρούν ικανότερους, άσχετα σε ποια παράταξη ανήκουν. Αυτό έχει γίνει πράξη σε αρκετούς νομούς στην Ελλάδα, και ας μην προσπαθήσει κανείς να πείσει ότι δεν είναι εφικτό λόγω της υπάρχουσας νομοθεσίας. Η νομοθεσία μπορεί να εφαρμοστεί απόλυτα και στο ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Δηλαδή όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο, τους ρωτάμε. Εάν ήταν μία η παράταξη, δεν θα γίνονταν νόμιμες εκλογές; Αιτούμαστε λοιπόν ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων των δυνάμεων. Αιτούμαστε ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και καλούμε τις άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση στην πρότασή μας.  

Συνάδελφοι.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε με την ενεργή παρουσία σας την παράταξή μας, όχι μόνο ως ψηφοφόροι, αλλά και ως υποψήφιοι. Την ώρα που οι άλλοι αδυνατούν να προσφέρουν εμείς ερχόμαστε. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στις επόμενες εκλογές, θα διεκδικήσει την Διοίκηση του Σωματείου, με την πλειοψηφία που εσείς θα μας δώσετε. Σε αυτή την προσπάθεια, σας καλούμε όλους σε συμμετοχή. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος  τηλ. 6975909909

ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης  τηλ. 6975905065

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος  τηλ. 6936586000

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis