Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 30/01/2019

Εισακούστηκαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί που διαμαρτύρονταν για την έλλειψη προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας.

Οι τακτικές μεταθέσεις όπως αποφασίστηκαν απο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019 φέρνουν στην Αχαία 19 (!!!) ένστολους !

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση φαίνεται πώς έπαιξε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με καταγωγή από την Πάτρα Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Πρόκειται σύμφωνα με τους αστυνομικούς για μια σημαντική "ανάσα". Οι αστυνομικοί αναμένονται στην Αχαία μέσα στο επόμενο διάστημα. 

[custom:google-ads]

Σε ότι αφορά την Δυτική Ελλάδα η  Α.Δ. Ηλείας ενισχύεται με 11 ένστολους , η Α.Δ. Αιτωλίας με 9 ένστολους και η Α.Δ. Ακαρνανίας με 10 ένστολους.

[custom:google-ads]

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Χάρης Τσίτσικας δήλωσε στο achaianews.gr:

"Δηλώνουμε ικανοποιημένοι από την περαιτέρω ενίσχυση μας με διψήφιο αριθμό προσωπικού για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν πολλές υπηρεσιακές ανάγκες που μας απασχολούν. Εμείς δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να διεκδικούμε την ενίσχυση σε προσωπικό , αναλύοντας με επιχειρήματα πρός πάσα κατεύθυνση τα οξυμένα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν. Καθοριστική ήταν η συμβολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου ο οποίος έχοντας υπηρετήσει εδώ γνώριζε και γνωριζεί τις ανάγκες που υπάρχουν. Σαν Ένωση αναγνωρίζουμε την πρωτοβούλια του Αρχηγού για την ενίσχυση μας με διψήφιο αριθμό ενστόλων. "

Θέσεις τακτικών μεταθέσεων έτους 2019

Να υπενθυμίσουμε πώς το 2018 στις τακτικές μεταθέσεις είχαν έρθει στην Αχαία 13 αστυνομικοί.

achaianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis