Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 20/09/2020

Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, ήρθαν τα ευχάριστα νέα για την Τοπική Αστυνομία.

Δεκαέξι αστυνομικοί θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Δ.Α Ηρακλείου στο πλαίσιο των έκτακτων μεταθέσεων, κάτι που δεν είχε γίνει πέρυσι.

Οι 16 αστυνομικοί (βαθμοφόροι και αστυνομικοί υπάλληλοι) αναμένεται να έρθουν το Νοέμβριο και η τοποθέτησή τους θα γίνει βάσει των αναγκών που υπάρχουν.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, οι 16 μόνιμες αυτές μεταθέσεις είναι οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια και τρίτες σε αριθμό σε όλη την Ελλάδα μετά από Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες.

“Οι 16 έκτακτες θέσεις στις έκτακτες μεταθέσεις για την Δ.Α. Ηρακλείου, αποτελούν και μία ηθική ικανοποίηση για την Ένωσή μας που βλέπουμε ότι οι πιέσεις μας προς την πολιτική και φυσική ηγεσία έπιασαν τόπο. Ευχαριστούμε και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας άριστο γνώστη της πραγματικότητας και της εγκληματικότητας του Ηρακλείου για την βοήθειά του» τονίζει ο κ. Πικράκης

cna.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis