Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 16/02/2019

Το όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας συμπεριλαμβάνει σε νέα του διαταγή το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας «για ενίσχυση υπηρεσιών αερολιμένων και τουριστικών περιοχών». Αυτό έκανε γνωστό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας σε μια ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της Παναγιώτης Ζώντος και ο γ.γ. Δημήτρης Πικέας.

[custom:google-ads]

«Να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 Ιανουαρίου, υπήρξε συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης μας την με τον κ. Αρχηγό Αριστείδη Ανδρικόπουλο, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, καθώς Βουλευτών και πολιτικών εκπροσώπων του Νομού στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την οποία δεσμεύτηκε, για άμεση στελέχωση της Δ.Α. Ηλείας.

 

Ύστερα από τις 11 καινούργιες θέσεις όπως γνωρίζουμε που άνοιξαν μετά από διαταγή του για την Διεύθυνση μας, ταυτόχρονα έρχεται και νέα του διαταγή για ενίσχυση. Στην οποία συμπεριλαμβάνεται η Αρχαία Ολυμπία με αποτέλεσμα να ενισχύεται η Ηλεία με έμψυχο δυναμικό για χρονικό διάστημα έξι μηνών περίπου εκ νέου.

Μετά την κτιριακή επιτροπή ελέγχου κτιρίων της Αστυνομίας Ηλείας είναι πρώτη φορά που η Αρχ. Ολυμπία συμπεριλαμβάνεται σε τέτοιου είδους διαταγή προς ενίσχυση στελέχωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

ilialive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis