Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 09/02/2021

Με ένα νέο, σύγχρονο περιπολικό όχημα ενισχύεται από εχτές Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου o στόλος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σερρών με στόχο την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών.

Το νέο περιπολικό παρέλαβε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Κωνσταντίνου Δινάκη.

«Η προμήθεια του νέου οχήματος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού, που έχουμε σε εξέλιξη για την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σερρών.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η προμήθεια το επόμενο διάστημα ενός ακόμη περιπολικού οχήματος(4Χ4), δύο μοτοσυκλετών και δύο ηλεκτρικών ποδηλάτων», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την παράδοση του νέου οχήματος.

Ο κ.Χρυσάφης γνωστοποίησε ότι παράλληλα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι ενέργειες του Δήμου Σερρών για την ενίσχυση της στελέχωσης της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα, θέσαμε ως πρώτη στόχευση τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Πριν λίγους μήνες μεταφέραμε διοικητικούς υπαλλήλους από άλλες υπηρεσίες του Δήμου Σερρών στο τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας για τη διενέργεια των ελέγχων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Επιπλέον, υποβάλαμε αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου το μόνιμο δυναμικό της Δημοτικής Αστυνομίας, που σήμερα αριθμεί τέσσερα άτομα να ενισχυθεί με ακόμη έξι άτομα.

Έτσι, σε πρώτη φάση θα καλυφθεί το οργανόγραμμα του Δήμου, που προβλέπει 10 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία.

Απώτερος στόχος μας, βέβαια, είναι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου Σερρών με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, η Δημοτική Αστυνομία να στελεχωθεί με συνολικά 20 άτομα, ώστε να γίνει πλήρως λειτουργική και κυρίως ένα χρήσιμο εργαλείο για τους πολίτες μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών.


serraikanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis