Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 18/09/2015

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα νέο βίντεο από την πόλη Στόκτον της Καλιφόρνιας, στο οποίο έχει καταγραφεί ο αδιανόητα παράλογος ζήλος που επιδεικνύουν εννέα μεγαλόσωμοι αστυνομικοί σε ένα 16χρονο αγόρι, που αρνείτο να περπατήσει στο πεζοδρόμιο.

Το σφάλμα του νεαρού ήταν ότι επέμενα να θέλει να περπατήσει στην άσφαλτο και έδειξε αδιαφορία και ασέβεια στους αστυνομικούς που του συνέστησαν αν ανέβει στο πεζοδρόμιο. Παρά την πίεση που του ασκούν οι αστυνομικοί με φωνές, ο νεαρός αρνείται να συμμορφωθεί και τότε ένας βγάζει το μεγάλο κλομπ και χτυπάει τον νεαρό ο οποίος ξεσπά σε κλάματα.

Ζήτησαν και ενισχύσεις

Η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε όριο λογικής και ψυχραιμίας με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις. Στο σημείο καταφθάνουν κι άλλα περιπολικά και εννέα αστυνομικοί βρίσκονται να παλεύουν με τον 16χρονο στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν. Γύρω τους έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί περαστικοί, οι οποίοι φωνάζουν στους αστυνομικούς ότι είναι απλά ένα παιδί και να το αφήσουν ήσυχο.

Τελικά ο νεαρός οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση να πάρει άλλες - πιο σοβαρές - διαστάσεις. 

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis