Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 04/05/2017

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων του υποκόσμου και της "Greek Mafia" εκτιμά πως ήταν η άγρια δολοφονία του Βασίλη Γρίβα έξω απο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Αστυνομικοί εκτιμούν επίσης πως η δολοφονία του, ήταν έργο ενοικιαζόμενων δολοφόνων που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου του. Τρεις εξ αυτών θεωρούν πως ήταν αλλοδαποί που έφτασαν στη χώρα μας για αυτόν ακριβώς το λόγο, ενώ ο τέταρτος θεωρούν πως ήταν Έλληνας ο οποίος γνώριζε οδούς διαφυγής.

Ο Βασίλης Γρίβας, είναι ο 15ος νεκρός στον πόλεμο των συμμοριών ανθρώπων της νύχτας, ακόμη 8 δέχτηκαν δολοφονικές ενέργειες απο τις οποίες κατάφεραν να βγουν ζωντανοί.

Ο Γρίβας, παρουσιαζόταν ως "υπεύθυνος καταστημάτων σε μπαρ και εστιατόρια" ενώ στις αρχές ήταν γνώριμος για τις επαφές του με "βαρόνους τη νύχτας" και πρωτοπαλίκαρο του Βασίλη Καλαποθαράκου. Μετά την δολοφονία του το 2000 στο Μαραθώνα, ο Γρίβας δημιουργεί την δική του ομάδα και το 2004 κατηγορείται για τουλάχιστον 200 εκβιασμούς καταστηματαρχών νυχτερινών κέντρων, οδηγείται στην φυλακή όπου θα μείνει για 2 χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα είχε αποκοπεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές απο τα γνωστά κυκλώματα και είχε αυτονομηθεί, λειτουργώντας μόνος.  Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον την "άγνωστη" δράση του στο διάστημα της αυτόνομης λειτουργίας του, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα ποιυ ήθελαν να τον βγάλουν απο τη μέση.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis