Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 12/10/2021

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος  τα αρνητικά σχόλια του Τουρκικού Τύπου  για την επίσκεψή του στον Έβρο. «Δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Είναι δικαίωμα μου να επιθεωρήσω στην ελληνική μεθόριο τον φράκτη και να εμψυχώσω τους Έλληνες αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα με μοναδικό μέλημα την ασφάλεια της χώρας» έλεγε σε συνεργάτες του ο υπουργός.       

 

Οι εφημερίδες Σοζτζού (αντιπολιτευόμενη) και Ακσάμ (φιλο-κυβερνητική) επιλέγουν τη χρήση των όρων «απειλή» και «πρόκληση» στους τίτλους των δημοσιευμάτων τους, σημειώνοντας, μάλιστα, πως ο Έλληνας υπουργός έφθασε σε απόσταση 50 μέτρων από θέσεις Τούρκων στρατιωτών   

Σε όλα τα σχετικά άρθρα επισημαίνεται η τοποθέτηση 250 πρόσθετων συνοριοφυλάκων στην περιοχή του Έβρου, καθώς και η επικείμενη ολοκλήρωση του προστατευτικού τείχους μήκους 37 χλμ., ενώ τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες Τζουμχουριέτ και Χουριέτ (αγγλική) αναφέρονται και στην παρουσία ενός Zepelin της Frontex στην περιοχή.   

«Δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Είναι δικαίωμα μου να επιθεωρήσω τον φράκτη και να εμψυχώσω τους Έλληνες αστυνομικούς που υπηρετούν στην ελληνική μεθόριο, με μοναδικό τους μέλημα την ασφάλεια της χώρας» έλεγε σε συνεργάτες του ο υπουργός.     

Πηγή:  dikastiko.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis