Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 18/10/2017

Αύριο απολογούνται στον ανακριτή οι υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι, στο οποίο ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν την Κυριακή ποτά «μπόμπες» και αναβολικά χάπια.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τέσσερα άτομα, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο, ανάμεσα στα οποία και ο «σκιώδης» ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου.

Στο ισόγειο και τον 1ο όροφο του καταστήματος βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών, κυρίως βότκα Smirnoff, Belvedere, Gray Goose, πλαστικές φιάλες με διάφανο αλκοολούχο ποτό χωρίς ένδειξη καθώς και μεταχειρισμένα καπάκια. Στους ίδιους χώρους βρέθηκαν επίσης περίπου 1.000 κουτιά με αναβολικά χάπια και φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούνται σε περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Στα κατασχεμένα αναβολικά συγκαταλέγονται χάπια στανοζολόλης, οξυμεθολόνης που χρησιμοποιούνται από «φίλους» του bodybuilding για την αύξηση της μυϊκής μάζας κ.ά.

Ακόμα βρέθηκαν κενές υπεύθυνες δηλώσεις υπογεγραμμένες και σφραγισμένες από αστυνομικό του Α.Τ. Πετραλώνων. Ελέγχεται εάν ο εν λόγω αρχιφύλακας υπηρετούσε πράγματι στο συγκεκριμένο τμήμα την περίοδο που υπεγράφησαν οι υπεύθυνες δηλώσεις.

Πηγή: kathimerini.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis