Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 15/08/2020

Εντοπίστηκε, προχθες (13-08-2020) σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, δέμα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -93- γραμμαρίων περίπου.

Ταυτοποιήθηκε ο παραλήπτης του δέματος. Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές (12-08-2020) από αστυνομικούς, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στεγαστικό Δάνειο για Ένστολους με Προνομιακό Επιτόκιο αποκλειστικά από την IMS


Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος ημεδαπός επικοινωνώντας με άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρήγγειλε τις ναρκωτικές ουσίες, που απεστάλησαν με το συγκεκριμένο δέμα από περιοχή της Αττικής, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των -1.800- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο δράστης προόριζε τα ναρκωτικά για περαιτέρω διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ναρκωτικές ουσίες και το κινητό τηλέφωνο του δράστη κατασχέθηκαν, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της κατοχής, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis