Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 19/02/2018

Τραγικό τέλος για τον 52χρονο επαγγελματία ψαρά ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 17:30 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (19-02-2018) στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, κοντά στο «Νησί των Ονείρων»...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ίχνη του 52χρονου ψαρά είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις 15:00 σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό, καθώς εντοπίστηκε στη παραλία του Βλαστού η βάρκα με την οποία ο 52χρονος είχε πάει για ψάρεμα.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στις οποίες συμμετείχαν δύο πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ωστόσο στις 17:30 το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, κοντά στο «Νησί των Ονείρων», από ιδιωτικό σκάφος που συμμετείχε και αυτό στις έρευνες.
[custom:google-ads]
Πρόκειται για τον 52χρονο επαγγελματία ψαρά, Γιάννη Πολυζωίδη, του Δημητρίου και της Νικολέτας, ο οποίος διέμενε στην Ερέτρια.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου αργότερα αναγνωρίστηκε από τα μέλη της οικογένειάς του.

Από το Λιμεναρχείο Ερέτριας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Διαβάστε περισσότερα στο eviazoom.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis