Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 23/05/2019

Οι αντικανονικές προσπεράσεις και οι επικίνδυνοι ελιγμοί, που έκανε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ένας 40χρονος άνδρας στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου φαίνεται πως είναι η αιτία για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου καυσίμων και φορτηγού που μετέφερε κρέατα.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και της Ασφάλειας Αττικής, όλες τις προηγούμενες ημέρες έψαξαν κάθε μέτρο του δρόμου, εξέτασαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, πήραν δεκάδες καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και τελικά έφτασαν στα ίχνη του 40χρονου. Πρόκειται για Έλληνα με ολλανδικό διαβατήριο, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων. Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, με τον 40χρονο να αρνείται αρχικά κάθε εμπλοκή του. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν τα πειστήρια τότε «έσπασε» και ομολόγησε πως πραγματοποίησε επικίνδυνες προσπεράσεις τουλάχιστον 4 προπορευόμενων οχημάτων.

Αυτό που προκαλεί ακόμα πιο αλγεινή εντύπωση είναι πως παρά το γεγονός ότι φέρεται με την οδήγηση του να προκάλεσε το τροχαίο, πάρκαρε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του αρκετά μέτρα μακριά κι επέστρεψε στο σημείο του δυστυχήματος για να ρωτήσει τι έχει συμβεί. Αυτό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που τον είχαν δει να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και παράνομες προσπεράσεις. Μάλιστα, ισχυρίζονταν πως ήταν αρκετά πιο πίσω και δεν είχε δει τα δύο βαριά οχήματα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 40χρονος δεν συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ωστόσο, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη. Μία ακόμη λεπτομέρεια είναι ότι εξετάστηκε και το όχημα του, όμως, δεν είχε κάποια σημάδι πρόσκρουσης ή κάτι άλλο που να υποδεικνύει εμπλοκή στο τροχαίο δυστύχημα.

Δρόμος - καρμανιόλα

Το Reader.gr, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ανέφεραν -κάτι που αρκεί μία απλή βόλτα για να το καταλάβει κανείς- ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι παντελώς ακατάλληλος πλέον για τον όγκο των οχημάτων -πάρα πολλά φορτηγά- που καθημερινά περνούν από εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν σε όλα τα χιλιόμετρα είναι πολύ στενός, με απότομες στροφές, κανένα διαχωριστικό ή προστατευτικό, σχεδόν ανύπαρκτη φωταψία το βράδυ κ.ά.

reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis