Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 20/07/2017

Με μια εντυπωσιακή επιτυχία ολοκληρώθηκε η ‘πρώτη’ εμφάνιση της ομάδας πρακτικής σκοποβολής της τοπικής μας διοίκησης στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουλίου η ομάδα μας, αποτελούμενη από τρεις σκοπευτές, συμμετείχε σε αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής της Βουλγαρίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Στάρα Ζαγόρα. Ο αγώνας ήταν LevelIII, δώδεκα σταδίων. Η ομάδα μας αποτελούνταν από τους σκοπευτές Προκόπη Θανόπουλο, Μιχάλη Παπαδάκη και Φώτη Σακελλάρη, ενώ τους συνόδευσε και ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας, Χρήστος Βυθόπουλος.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον συνήθη ύποπτο Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι και ενεργό μέλος της εθνικής μας ομάδας. Ο σκοπευτής μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Classic. Παράλληλα, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι δύο σκοπευτές μας. Τα μέλη της ομάδας, αθλητές του ΑΣΟΚ «Άρτεμις» οι δύο πρώτοι και του Ο.Π.Σ.Κ. ο τρίτος, εκπροσώπησαν επάξια τα ελληνικά χρώματα, την Ελληνική Αστυνομία, την ΙΡΑ και την Καρδίτσα, κάνοντας μας για μια ακόμη φορά περήφανους. Πολλά συγχαρητήρια και πολλές επιτυχίες ακόμη στο μέλλον!

Οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό της ομάδας μας, την κορυφαία εταιρία του χώρου 5.11 Tactical, η οποία στάθηκε από την πρώτη δίπλα μας στη δημιουργία της ομάδας, όπως βέβαια και στους συλλόγους των αθλητών.

Servoperamikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΡΧΑΝΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis