Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 07/06/2019

Ένα πραγματικό υπερθέαμα προσέφεραν 35 αθλητές από 16 χώρες, οι οποίοι πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη το διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου με τα τζετ σκι τους.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association), σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid και η πρωτοτυπία του είναι ότι οι αθλητές διαγωνίζονται στην ανοιχτή θάλασσα, αντί κοντά στην ακτή όπως γίνεται συνήθως στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το gargalianoionline.gr, τα καλύτερα παγκοσμίως πληρώματα τζετ σκι συμμετέχουν σ’ ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, από 3 έως 8 Ιουνίου 2019.

[custom:google-ads]

Eχτές, Πέμπτη, τα πληρώματα του Akropolis Jet Raid 2019 βρέθηκαν στο Ναύπλιο, όπου έπειτα από έναν κοπιαστικό αγώνα διανυκτέρευσαν στην Καραθώνα, με κατασκήνωση.

isthmos

Πηγή: peloponnisosnews.gr

Ο αγώνας θα κορυφωθεί την προσεχή Κυριακή αφού πρώτα οι οδηγοί των τζετ σκι θα έχουν περάσει από το Λουτράκι, την Κόρινθο, τον Ισθμό της Κορίνθου, την Αίγινα, το Αγκίστρι, το νησάκι Ομβριος, τις Αλκιονίδες νήσους, τη Ναύπακτο, το Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου και το Σαράντη Βοιωτίας.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis