Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 10/12/2020

Σπείρα που διέπραττε συστηματικά κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των νοτίων προαστίων, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις αλλοδαποί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, νωρίτερα τα μέλη της συμμορίας είχαν μεταβεί με φορτηγό σε ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Αλιμο και αφού έσπασαν την τζαμαρία, εισέβαλαν σε αυτό και αφαίρεσαν βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και φιάλες αζώτου. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερένιος λοστός, κόφτης, τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών από ανάλογα καταστήματα. Στις οικίες των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επαγγελματικός εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί από καταστήματα, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis