Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 17/11/2015

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συγκρούσεις στα Εξάρχεια όπου συνεχίζονται οι ρίψεις βομβών μολότοφ από τη μια πλευρά και δακρυγόνων από την άλλη. Στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας είναι έντονη η μυρωδιά του καμένου αλλά και η οσμή από τα δακρυγόνα. Πριν από λίγο ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε, ενώ οι ταραξίες έσπασαν ένα άλλο, του έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν προς την πλευρά των ΜΑΤ. Τελικά το όχημα προσέκρουσε σε ένα κολονάκι και η πορεία του σταμάτησε εκεί.

Το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ είναι να περιορίσουν τα επεισόδια και να τα οριοθετήσουν στη πλατεία Εξαρχείων και την οδό Στουρνάρη ενώ στα υπόλοιπα «μέτωπα» η ένταση φαίνεται να έχει καταλαγιάσει.

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι αναφορές πως έχουν προκληθεί σημαντικές καταστροφές σε καταστήματα αλλά και εισόδους πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.  Παράλληλα, νωρίτερα έγινε και η πρώτη σύλληψη. Ένας νεαρός που συμμετείχε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στις επιθέσεις τραυματίστηκε από πέτρα στο κεφάλι, έπεσε κάτω, περικυκλώθηκε από άνδρες των ΜΑΤ και συνελήφθη.

 

kslrx06

kslrx01

kslrx02

kslrx03

 

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis