Εξάρχεια: Οδηγός οχήματος επιχείρησε να παρασύρει τον Αστυνομικό σκοπό της διμοιρίας

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Εξάρχεια: Οδηγός οχήματος επιχείρησε να παρασύρει τον Αστυνομικό σκοπό της διμοιρίας

Tον οδηγό μαύρου επιβατικού οχήματος, ο οποίος επιχείρησε να παρασύρει Αστυνομικό σκοπό, στη στατική της Χαριλάου Τρικούπη αναζητούν πληρώματα της Άμεσης Δράσης

Μόλις 24ώρες από τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή της Διδότου με την Ανδρέα Μεταξά στα Εξάρχεια, ένα νεο περιστατικό σε βάρος σκοπού Αστυνομικού διμοιρίας, εξωτερικά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, προβληματίζει τους υπηρετούντες, καθώς οι ζωές των Αστυνομικών να τίθενται καθημερινά σε κίνδυνο .

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, σκοπός διμοιρίας της στατικής σε διάταξη φύλαξης εξωτερικά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ είδε ενα μαύρο Ford fiesta (08/11-06.20) να κινείται προς το μέρος του. Ο οδηγός του οχήματος φέρεται εμπρόθετα επιχείρησε να παρασύρει το σκοπό Αστυνομικό, ο οποιος αντιλήφθηκε την κίνηση του, και απέφυγε την τελευταία στιγμή τον τραυματισμό του. Άμεσα ενημερώνεται το Κέντρο Επιχειρήσεων για το περιστατικό.

Ο οδηγός του μαύρου Ford fiesta, αποχώρησε  από το σημείο, ενώ διαβίβαση προς όλα τα περιπολικά της βάρδιας ανέφερε τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του οχήματος σε αναζήτηση του υπαίτιου οδηγού.

nantiareport.gr