Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:49 | 26/08/2019

Αντιμέτωποι με κατηγορίες περί διατάραξη οικιακής ειρήνης είναι οι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι προσήχθησαν μετά από την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυομίας στα Εξάρχεια το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν μετά από επέμβαση της ΕΛΑΣ στο υπό κατάληψη κτίριο επί της Καλλιδρομίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Ελληνες, 41 και 57 ετών και έναν 65χρονο Γάλλο.

Ο Γάλλος μάλιστα είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Ακροπόλεως, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά της πλατφόρμας Airbnb.

Από τους άλλους δύο συλληφθέντες, ο 57χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ ο 41χρονος, όπως προέκυψε από την έρευνα, ήταν μεταξύ των 394 αναρχικών που είχαν συλληφθεί το 1995 κατά την έφοδο δυνάμεων των ΜΑΤ στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Παράλληλα, οι 143 αλλοδαποί πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίστηκαν σε δύο άλλα κατειλημμένα κτίρια, στην οδό Σπύρου Τρικούπη, μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση του Τμήματος Αλλοδαπών.

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis