Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 11/04/2019

Η επιχείρηση της Αστυνομίας το πρωί της Πέμπτης σε δύο καταλήψεις στα Εξάρχεια, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν 103 προσαγωγές.

Μάλιστα, οι δύο έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι λειτουργούσαν ως «συντονιστές βάρδιας» στις καταλήψεις στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια αντίστοιχα και έλεγχαν την είσοδο. Συνολικά από την κατάληψη της οδού Τζαβέλα 21 έγιναν 40 προσαγωγές και από την οδό Τζαβέλα 25 προσήχθησαν 63 άτομα.

[custom:google-ads]

Και στο σύνολο τους είναι αλλοδαποί, οπότε μεταφέρονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για αχαρτογράφητα άτομα. Θα ελεγχθεί κατά πόσο έχουν ζητήσει άσυλο κ.λπ. αλλά και κατά πόσο εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και είχαν βρει κατάλυμα στα Εξάρχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 μικρά εφεδρικά πιστόλια που αγαπάνε την τσέπη σας

Επιασαν την Ελληνοαυστραλέζα

Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες αλλοδαπούς είναι και η Ελληνοαυστραλέζα που είχαν ελευθερώσει αντιεξουσιαστές την περασμένη Πέμπτη στην επιχείρηση των λιμενικών στα Εξάρχεια. Και έκτοτε είχε βρει καταφύγιο σε κατάληψη.

Να θυμίσουμε ότι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια έγινε με εντολή Εισαγγελέα , η οποία δόθηκε ύστερα από τις απαραίτητες ενέργειες που είχαν κάνει οι ιδιοκτήτες των κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλα.

Πηγή:  iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis