Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 30/08/2018

Εξακολουθεί να καίει η φωτιά στο γκαράζ του Ελευθέριος Βενιζέλος για παραπάνω από ένα 24ωρο, με τους πυροσβέστες να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για την κατάσβεσή της. 

Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής επικεντρώνονται σήμερα το πρωί στο να φθάσουν στο πέμπτο γκαράζ, όπου ξεκίνησε η φωτιά και καίει ακόμη τα πάντα στο πέρασμά της. Για το λόγο αυτό προσπαθούν να κόψουν μια βαριά σιδερένια πόρτα του ενός τόνου. Ηδη, έχουν μπει μέσα με τον κατάλληλο εξοπλισμό και ξεκινούν την προσπάθειά τους αυτή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εχθές άνοιξε ο καταπέλτης του πλοίου και έβγαλαν κάποια φορτηγά για τη διευκόλυνση των πυροσβεστών, ωστόσο η πρόσβασή τους δεν είναι εύκολη και αναγκάστηκαν να ανοίξουν τρύπες στα πλαϊνά για να ρίχνουν από εκεί αφρό.

Αυτήν την ώρα, βγαίνουν και πάλι φορτηγά από το 5ο γκαράζ.

[custom:google-ads]

Να σημειωθεί πως το πλοίο έχει πάρει  μία κλίση, 6 μοιρών, λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που έχει πέσα μέσα,από την πυροσβεστική και το σύστημα πυρόσβεσης του ίδιου του πλοίου, ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι τρύπες που έχουν ανοίξει στα πλαϊνά βοηθούν ακόμη, πέρα από το να ρίχνουν αφρό οι πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά, στο να βγαίνει το νερό που έχει συσσωρευτεί.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών σήμερα το πρωί επικεντρώνονται στο να κόψουν μια βαριά σιδερένια πόρτα που θα τους επιτρέψει να φθάσουν στο πέμπτο γκαράζ που καίει ακόμη για τα καλά, η φωτιά.

Πηγή: thecaller.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis