Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 24/01/2017

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές από οικίες στα Μέγαρα Αττικής.

Συνελήφθησαν, στις 21-1-2017 στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Ο.Π.Κ.Ε., τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 23 και 23 ετών, μέλη της σπείρας. Περαιτέρω, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 34χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχα συστήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες στα Μέγαρα.

Ειδικότερα, έχοντας ως ορμητήριο τον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων και κινούμενοι με οχήματα ιδιοκτησίας τους, εισέρχονταν βραδινές ώρες σε οικίες της ευρύτερης περιοχής των Μεγάρων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μετά από έρευνες σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διάπραξη των διαρρήξεων.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων και τρείς (3) απόπειρες σε οικίες της περιοχής των Μεγάρων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis