Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:12 | 20/08/2016

Στη σύλληψη πέντε  μελών κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες χθες (19-08-2016), στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ..

Πρόκειται για έναν 28χρονο ομογενή, μία 18χρονη ημεδαπή και (3) αλλοδαπούς άντρες, ηλικίας 28, 30 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης, της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του Νόμου περί όπλων και της Απείθειας.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν καθόσον είχαν πουλήσει σε πέντε (5) άτομα, στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ., ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν, επιπλέον, τα ανωτέρω (5) άτομα, έπειτα από συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με τα μέλη της οργάνωσης.

Κατασχέθηκαν (64,1) γραμμάρια κάνναβης, ένας σουγιάς και χρηματικό ποσό (1.680) ευρώ και νομίσματα ξένων χωρών (δολάρια Αμερικής, ρεάλ Βραζιλίας, δηνάρια Σερβίας, ρουπίες Πακιστάν), σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis