Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 03/04/2017

Το Apollo Resort Art Hotel, βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο, ήσυχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Πελοποννήσου στην Κυπαρισσία, κοντά σε σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία, όπως ο ναός του Απόλλωνος και την παραλία. 

Mέσα σε έναν υπέροχο ελαιώνα και με πρόσβαση σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Κυπαρισσίας, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

ksenodoxeio111

https://apollo-hotel.gr/wp-content/uploads/2016/06/IMG_0066-HDR.jpg

Το ξενοδοχείο ανήκει στην κατηγορία των μικρών οικογενειακών μονάδων με εξαιρετικά φιλικό καί επαγγελματικό προσωπικό το οποίο εγγυάται μιά αξέχαστη διαμονή!

https://apollo-hotel.gr/wp-content/uploads/2016/06/IMG_0093.jpg

Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα, έχουν εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους και προσεγμένη επίπλωση.

https://apollo-hotel.gr/wp-content/uploads/2016/05/IMG_2207-HDR.jpg

https://apollo-hotel.gr/wp-content/uploads/2015/04/27.jpg

Το πρωινό είναι εξαιρετικά πλούσιο και δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο, το δε ξενοδοχείο φημίζεται γιά τη μεσογειακή του κουζίνα καί τις ντόπιες σπεσιαλιτέ. 

 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

** Λάβε στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (mail) ένα κουπόνι  για ειδική έκπτωση 25% στο κόστος της κάθε διανυκτέρευσης στα δίκλινα, τρίκλινα κια τετράκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου Apollo Resort Art Hotel, στέλνοντας ένα mail στο [email protected]

Επίσης, με το συγκεκριμένο κουπόνι εξασφαλίζετε προνομιακή τιμή εισόδου στο escape room του ξενοδοχείου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο mail που θα στείλεις, θα πρέπει να σημειώσεις:

1. Ονοματεπώνυμο
2. Τον αριθμό του κινητού τηλεφώνο σου
3. Τον Κωδικό 1428031700Α
4. Τις ημερομηνίες στις οποίες θα διανυκτερεύσεις στο 
Apollo Resort Art Hotel (πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση για να σταλεί το εκπτωτικό κουπόνι - δείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας του ξενοδοχείου)

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis