Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 26/12/2020

Την ιστορία της εξαφάνισης μιας Βρετανίδας για 30 χρόνια φέρνουν στο φως της δημοσιότητας Βρετανικά ΜΜΕ, ενώ τις λεπτομέρειες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από ταινία επιβεβαιώνουν οι βρετανικές Αρχές.

Στην εξίσωση βρέθηκε και η Κύπρος, αφού τα χνάρια της 54χρονης Lee-Tracey Miley εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο νησί το 1991.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία του Dorset και τη Mirror, η 54χρονη είχε εξαφανιστεί πριν 30 χρόνια όταν έφυγε από το Bournemouth για να ζήσει μόνιμα στην Κύπρο.

Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να την εντοπίσουν, ο γιος της δήλωσε την εξαφάνισή της μόλις το 2019 στην αστυνομία του Dorset.

Μετά την δήλωση εξαφάνισης άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της και από τα στοιχεία προέκυψε ότι η Miley ζούσε στο Λονδίνο το 2003. Στη συνέχεια διαφάνηκε ότι το 2004 είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ και ζούσε στην Αριζόνα. Μετά από σχετικό αίτημα, οι Αρχές των ΗΠΑ την εντόπισαν τελικά στην Αριζόνα και εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Οι Αστυνομικοί μετά από έρευνες έμαθαν ότι όταν έφυγε από το Bournemouth το 1991, πήγε για διακοπές στην Αίγυπτο.

Μετά έφτασε στην Κύπρου, όπου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς να θυμάται τίποτα απ όσα έζησε.

Τελικά, μετακόμισε στις ΗΠΑ και προσπάθησε να εντοπίσει την οικογένειά της χωρίς επιτυχία, αφού από τότε μετακόμισαν πολλές φορές.

Ο γιος της αφού ευχαρίστησε την Αστυνομία για τον επαγγελματισμό και στην προσήλωσή της, ανέφερε ότι είχε πάει ακόμα και σε σχετική εκπομπή για να εντοπίσει τη μητέρα του.

Μετά τον εντοπισμό της 54χρονης πλέον η οικογένεια της βρίσκεται σε τακτική επαφή μαζί της, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

www.newsbomb.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis