Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 22/06/2020

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τη νύχτα λόγω κατάρρευσης η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη συνομιλία με τον δικηγόρο της Βασίλη Νούλεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου εξετάστηκε. Κατά τον δικηγόρο της δεν είναι σε θέση να απολογηθεί και συνεχίζει να κρατείται.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος θα ζητήσει για λογαριασμό της νέα 48ωρη προθεσμία, προκειμένου η 33χρονη να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ θα ζητήσει και διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κατηγορούμενη υποστήριξε πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στο κορίτσι και ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί».

Τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό της στιγμής και τις συνθήκες της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis