Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 24/02/2015

 

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 27χρονος Γ.Α., από την Αταλάντη, μετά το τραγικό τροχαίο κατά το οποίο τραυματίσθηκαν και δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ένας αστυνομικός πήρε εξιτήριο καθώς είχε τραυματισθεί ελαφρά στον αστράγαλο.

Ο δεύτερος θα χρειασθεί να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για αρθροπλαστική. Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Το περιπολικό και το βαν της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ είχαν σταθμεύσει στην άκρη της Εθνικής στο 164χλμ μετά τον Λογγό προκειμένου να βοηθήσουν οδηγό που είχε βγει εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και ετοιμαζόντουσαν να αποχωρήσουν από το σημείο καθώς το πρώτο τροχαίο ήταν μια απλή εκτροπή υλικών ζημιών.

Τότε μια Μερσεντές στην οποία επέβαινε νεαρός οδηγός από το Αιγάλεω της Αθήνας γεννηθείς το 1987 έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον νεαρό από την Αταλάντη και έπειτα πάνω στους τροχονόμους.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, έβρεχε καταρρακτωδώς και η ορατότητα ήταν περιορισμένη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ακριβώς έγινε το τροχαίο και διεξάγεται έρευνα.

http://www.lamiastar.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis