Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 21/06/2017

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έλειπαν οι ιδιοκτήτες μιας μονοκατοικίας στην Ηγουμενίτσα και την απουσία τους εκμεταλλεύτηκε ένας ανήλικος μετανάστης, ο οποίος παραβίασε ένα παράθυρο και μπήκε μέσα. Αν και ερεύνησε όλου τους χώρους, όμως, δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και έφυγε με άδεια χέρια.
 
Η διάρρηξη έγινε κάποια στιγμή από την 1η Οκτωβρίου του 2016 ως τις 19 Μαΐου φέτος, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, χάρη στα αποτυπώματα που είχε αφήσει ο 17χρονος Αλγερινός και ταυτοποιήθηκαν από τους ειδικούς του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
 
Ένας άλλος ανήλικος, Έλληνας αυτή τη φορά, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, όταν έκλεψε μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του το αξίας 1.000 ευρώ ποδήλατο μιας 25χρονης. Ο 17χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και προσήχθη στην Ασφάλεια, που αναζητά τον συνεργό του ο οποίος διέφυγε με το ποδήλατο.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis