Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 06/06/2016

Εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων από μέλη συμμορίας, εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενδελεχούς και συστηματικής έρευνας που διεξήγαγαν.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Γεωργίας, ηλικίας 35 και 30 ετών, για τα αδικήματα της Συμμορίας και των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Σημειώνεται μάλιστα ότι, ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, δυνάμει σχετικού Εντάλματος.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, ως μέλη συμμορίας, από τα τέλη Ιουλίου 2015 έως τα μέσα Αυγούστου του ίδιου έτους, διέρρηξαν εννέα (9) διαμερίσματα, στις περιοχές Τούμπας, Πυλαίας και Χαριλάου, απ’ όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (27.000) ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis