Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:09 | 31/10/2016

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, είκοσι επτά (27) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.6.2016 έως και την 5.10.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά είκοσι τρεις (23) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες κλοπής σε οικίες.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -25.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis