Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:56 | 03/05/2018

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας το τελευταίο χρονικό διάστημα, δύο διαδοχικές υποθέσεις κλοπών, για τις οποίες συνελήφθησαν συνολικά  3  άτομα, δυο υπήκοοι Συρίας 45 και 23 ετών και ένας 35χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 26χρονος συνεργός του.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν χθες  το βράδυ, δύο υπήκοοι Συρίας 45 και 23 ετών, καθώς από την έρευνα της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν την Κυριακή (29.04.2018) το πρωί, στην πόλη της Κέρκυρας, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία επίσης αφορούσε υπόθεση κλοπής, από κατοικία στην περιοχή Κοκκίνι Κέρκυρας την Τρίτη,  συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός καθώς όπως διαπιστώθηκε με την συνδρομή ενός ακόμη 26χρονου ημεδαπού ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας περίπου 200 ευρώ.

[custom:google-ads]

Στην κατοχή των κατά περίπτωση εμπλεκομένων στις υποθέσεις κλοπών βρέθηκε μέρος των χρημάτων καθώς και το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis