Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:15 | 07/08/2015

Επτά υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκαν, σε σπίτια, καταστήματα και ένα ξενοδοχείο, στον δήμο Χερσονήσου εξιχνιάστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα και ενός 20χρονου Αλβανού.

Η εξιχνίαση ξεκίνησε όταν εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο να κινείται με ένα κλεμμένο ΙΧΕ αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, μαζί με 35 κλειδιά Ι.Χ.

Όταν αντιλήφθηκε τον έλεγχο τράπηκε σε φυγή, ενώ σε έρευνα που έγινε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα διαρρηκτικό εργαλείο, 100 δολάρια, ένα USB, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι ο 21χρονος με τον 20χρονο, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 16 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου, είχαν διαπράξει ακόμη έξι κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε σπίτια, καταστήματα και ένα ξενοδοχείο, αποσπώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, πακέτα τσιγάρα και μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis