Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 18/09/2019

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 19 και 56 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.6.2019 έως και την 26.7.2019, διέπραξαν συνολικά δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα. Αυτά βρίσκονταν σταθμευμένα σε παραλίες και τουριστικούς προορισμούς σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, -5.000- δηνάρια Σερβίας, -2.000- λέβα Βουλγαρίας, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ενδύματα και προσωπικά έγγραφα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -4.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis