Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 17/12/2020

Εξχινιάστηκαν έπειτα από την επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, πλήθος διαρρήξεων, καθώς και κλοπές οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητας τους.

Συγκεριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι σημειώνεται ότι είχαν συλληφθεί στις (09-12-2020) στην περιοχή Χαριλάου, καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ TITANIUM® DUTY IV


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω μαζί με δύο συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από 27-09-2020 έως 20-11-2020 στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν στη διάπραξη δεκατεσσάρων (14) διαρρήξεων οχημάτων απ΄όπου αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, ενώ σε δύο (2) επιπλέον περιπτώσεις, εντόπισαν στο εσωτερικό οχημάτων που παραβίασαν, κλειδιά έτερων αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν από κοντινό σημείο που ήταν σταθμευμένα.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ένας εκ των προαναφερόμενων αλλοδαπών, ενέχεται σε τρεις (3) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 29-08-2019 έως την 24-09-2019.

Σημειώνεται, ότι τα δύο αφαιρεθέντα οχήματα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ακόμη αλλοδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis