Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:09 | 24/12/2015

Έφτασαν τις 55 (!) οι διαρρήξεις οχημάτων που είχαν κάνει από τα μέσα του Ιουλίου στις παραλίες της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας δυο τσιγγάνοι που προκαλούσαν και μεγάλες ζημιές, είτε σπάζοντας τα τζάμια ή στραβώνοντας με κατσαβίδι το πλαστικό τμήμα γύρω από το παράθυρο ή παραβιάζοντας την κλειδαριά!

Το δίδυμο των κακοποιών ηλικίας 27 και 37 χρόνων που είχαν συλληφθεί στις 27 Οκτωβρίου μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας– Ηγουμενίτσας, «χρεώθηκε» με μια συμπληρωματική δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας για άλλες τρεις κλοπές. 

Στις 18 Ιουλίου είχαν διαρρήξει το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 39χρονης και είχαν κλέψει έναν τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα, στις 23 Σεπτεμβρίου το αυτοκίνητο ενός 48χρονου όπου βρήκαν χρήματα κάρτες τραπεζών και προσωπικά έγγραφα και στις 13 Οκτωβρίου το αυτοκίνητο ενός 25χρονου από το οποίο άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Από τη σύλληψή τους και μετά, είχαν εξιχνιαστεί 17 κλοπές και απόπειρες σε οχήματα, στην Θεσπρωτία και άλλες 35 κλοπές και απόπειρες στην περιοχή της Πρέβεζας. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι δύο δράστες επέλεγαν αυτοκίνητα που στάθμευαν σε σημείο όπου δεν τα έβλεπαν οι ιδιοκτήτες τους και άρπαζαν από μέσα χρήματα, κινητά και διάφορα αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis