Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας

ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ
Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ληστεία που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, σε χωριό του Αιγίου, σε βάρος 18χρονου υπηκόου Ρουμανίας.

Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 36, 24 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και δυο ακόμα αγνώστων συνεργών τους.

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα ότι έψαχναν το σπίτι φιλικού τους προσώπου, μετεβησαν σε παράπηγμα όπου διέμενε ο 18χρονος στο Αίγιο, τον οποιο ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών ημεδαπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.