Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 29/08/2019

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 68χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 17-6-2019 στον Κορυδαλλό.

Ο 68χρονος είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος, πρώτες πρωινές ώρες της 17-6-2019 , μέσα στα γραφεία Εταιρείας, όπου εργαζόταν ως φύλακας, στον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία ισχαιμίας του μυοκαρδίου απότοκου κακώσεων που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

[custom:google-ads]

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση από δύο άγνωστα άτομα, τα οποίοι είχαν εισέλθει στην εταιρεία με σκοπό την ληστεία. Οι δράστες αφού ακινητοποίησαν και δέσμευσαν τον 68χρονο, αφαίρεσαν εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο και στη συνέχεια διέφυγαν.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 43 και 46 ετών, οι οποίοι εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν

στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων χθες (28-8-2019) συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα, οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, κλοπής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, οπλοφορίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και αντίστασης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών συνεχίζει το σημαντικό έργο προσφοράς της στην ελληνική κοινωνία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis