Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 02/12/2019

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που διαπράχθηκε πριν από δυο εβδομάδες περίπου, στην Πάτρα, σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για ληστεία σε βάρος μιας 38χρονης ημεδαπής, τα πλήρη στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί της.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες την 21-11-2019 το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, χτύπησαν κουδούνι διαμερίσματος, στην Πάτρα, όπου διαμένει ημεδαπός και όταν ο παθόντας άνοιξε την πόρτα, τον ακινητοποίησαν και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των  130  ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία της 38χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δράστιδας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τα ειδικά πακέτα της Wind πoυ εξασφάλισε ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Ε.Ε. και Ε.Α. Νομού Θεσσαλονικης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis