Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:30 | 11/12/2015

Στα ίχνη του δράστη της ληστείας σε βάρος 89χρονης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νίκαια, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στο Περιστέρι και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 25ης Σεπτεμβρίου, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας κράνος, ο 37χρονος πλησίασε την 89χρονη και της αφαίρεσε με τη βία μια τσάντα που περιείχε τα χρήματα που νωρίτερα η ηλικιωμένη είχε εκταμιεύσει από υποκατάστημα τράπεζας. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε.

Όπως εξακριβώθηκε, μαζί με συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Με δικογραφία σε βάρος του, για ληστεία από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου, παραβίαση περιορισμών διαμονής και απείθεια, ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

 

 

http://www.tovima.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis