Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 09/03/2019

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., που είχε γίνει την 2.11.2010 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι ο 62χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 2.11.2010 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του υποκαταστήματος, καθώς και ακόμη δύο (2) άτομα και αφού αφαίρεσαν χρήματα και αριθμό από τηλεκάρτες, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 62χρονου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis