Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 28/11/2017

Εξιχνιάστηκε, χθες (27 Νοέμβριου 2017), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος) Λέσβου και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση ανθρωποκτονίας 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες προχθές (26-11-2017) στην περιοχή Πάμφιλα της Λέσβου.

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ διακριβώθηκε η εμπλοκή δύο ακόμη ομοεθνών τους στο περιστατικό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, μπήκαν προχθές (26-11-2017) το βράδυ στον αύλειο χώρο οικίας, όπου διέμενε ο 28χρονος στην παραπάνω περιοχή, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα αυτόν χρησιμοποιώντας μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα, ενώ με τα ίδια μέσα τραυμάτισαν και δύο ακόμη αλλοδαπούς, συγγενείς του θύματος, που διέμεναν στο ίδιο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μαχαίρια, κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί στην ίδια περιοχή και άλλη συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis