Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 20/06/2019

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης σε βάρος 58χρονης, σε περιοχή της Άρτας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Αναλυτικότερα, η 58χρονη κατήγγειλε ότι στις αρχές Μαΐου, της τηλεφώνησε άγνωστος άνδρας, ο οποίος με το πρόσχημα πραγματοποίησης συνεστίασης σε ταβέρνα ιδιοκτησίας της και με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών σχετικά με αγορά ποτών για τη συνεστίαση, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

[custom:google-ads]

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 55χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται στην απάτη ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό αλλά και αντίστοιχα που έχουν καταγραφεί σε διάφορες περιοχές της χώρας, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε αγνώστους που τους ζητούν χρηματικά ποσά καθώς και σε όσους προσπαθούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρήματα σε υπόπτους και υποτιθέμενους τραπεζικούς λογαριασμούς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis