Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:52 | 17/06/2018

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υπόθεση απάτης και κλοπής σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε προχθές (15-06-2018) το πρωί, στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, ηλικίας 46, 23 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης, της κλοπής και της πλαστογραφίας, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ακόμη συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

[custom:google-ads]

Αναλυτικότερα, προχθές το πρωί στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, οι πέντε δράστες συναντήθηκαν με τον 63χρονο με σκοπό να πραγματοποιήσουν αγοραπωλησία φορτωτή και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία, κατάφεραν να του αποσπάσουν τον φορτωτή, χωρίς να καταβάλλουν χρηματικό αντίτιμο, ενώ αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis