Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 01/08/2019

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 38χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, για την οποία αναζητείται ένας 32χρονος ομοεθνής του.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 38χρονος εντοπίστηκε, τις βραδινές ώρες της Τρίτης 30.07.2019, σε προαύλιο χώρο συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή της Δασιάς Κέρκυρας, χωρίς τις αισθήσεις του, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Στο σημείο εντοπισμού του 38χρονου, έσπευσαν εξειδικευμένο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η οποία και ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης.

[custom:google-ads]

Ακολούθησε συστηματική συγκέντρωση και αξιολόγηση αστυνομικών ευρημάτων με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι τις απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διαπληκτίστηκε αρχικά λεκτικά με τον 38χρονο και στην συνέχεια τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, χτυπώντας τον με μεταλλικό αντικείμενο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια μεταλλική βέργα, ένα κατσαβίδι και άλλα αντικείμενα, τα οποία θα εξεταστούν εργαστηριακά.

Ο 38χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 32χρονου, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας, ενώ οι έρευνες των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας για τον εντοπισμό του, βρίσκονται σε εξέλιξη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Μακρής: Έτσι έφτασαν στην σύλληψη του συνεργού του δολοφόνου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis