Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 17/12/2016

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αστυνομικό-αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

"Βραδυ υπηρεσια την 14/12/2016 βλεπω τους συναδελφους που ετοιμαζονται για ακομα μια συνοδεια-απελαση στο Πακισταν, απο τις 23.30 μμ να μαζευτουνε, να οργανωσουν την συνοδεια και κατα τις 07.00πμ την 15/12 να πεταξουν για το Ισλαμαμπαντ στο Πακισταν!!!

Συναδελφοι απο ολες τις υπηρεσιες της Αττικης, αντε παλι πλησιαζουν οι γιορτες και αλλη μια χροννια θα περασει και σκεφτομαι οτι πρεπει να αγορασω ενα ζευγαρι αρβυλα μιας και αυτα που εχω δυο χρονια τωρα τρυπησαν και μια στολη μιας και η μια απο τις δυο εκστρατειας αρχιζει να ξηλωνεται και θελω για ολα αυτα γυρω στα 130ευρω!!!

Οι συναδελφοι περιμενοντας την εναρξη της συνοδειας συζητανε για την παραταση της βραχειας αδειας που δοθηκε!!

Ωραια η αδεια παραταθηκε αλλα τα νυχτερινα τον μηνα που περασε ηταν μειωμενα και συμπτωματικα ειναι οσα χρειαζομαι περιπου για τα αρβυλα και την στολη!!!

Στην συζητηση με τους συναδελφους μαθαινω οτι η συνοδεια στο Πακισταν θα αποζημειωθει με 18ευρω!!!!

....18ευρω για εναν αστυνομικο να μεταφερει παρανομα εισελθοντες μεταναστες ή ακομα και σε λιστες ανεπιθυμητων ατομων για την ΣΕΓΚΕΝ αεροπορικως στο Πακισταν!!!

...18ευρω την στιγμη που το ημερομισθιο ενος εργατοτεχνιτη εν ετη 2016 ειναι 22ευρω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί εκτελούν υπηρεσία σε ... "πολικές" συνθήκες

...τοσο αξιζει αυτη η επιχειρησιακη εξειδυκευμενη συνοδεια 18ευρω, λιγοτερα και απο την δουλεια καθημερινα ενος εργατοτεχνιτη, ορισμενους απο τους συναδελφους οταν επιστρεψουν απο το ταξιδι αυτο δεν θα τους δω γιατι θα κανουν χρηση της αδειας τους για τα Χριστουγεννα και τι να τους πω τωρα εγω, καλες γιορτες!!

ποιες γιορτες!!!

...με λιγοτερα νυχτερινα αποδιδομενα και 18ευρω για συνοδεια στο Πακισταν, ποια αρβυλα και στολη να αγορασω, ποιες γιορτες και ποια η επαγγελματικη προοπτικη για την νεα χροννια!!!!"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis