Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 25/03/2016

Εξώδικη διαμαρτυρία έστειλε στις 21 Μαρτίου ο κ. Καράκωστας Ζαχαρίας του Θεοδώρου, κάτοικος Λιβαδειάς, για το δημοσίευμα της 9ης Μαρτίου με τίτλο «Πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών κατηγορείται για ξυλοδαρμό ακτιβιστή». Ζητεί να ανακαλέσουμε ρητά τις ανακριβείς «ειδήσεις» που αφορούν τον υποτιθέμενο, κατά το εξώδικο, «ξυλοδαρμό ενός ακτιβιστή της Αριστεράς τον περασμένο Οκτώβριο» από τον ίδιο ως αστυνομικό και πρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το εξώδικο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας θα έπρεπε να «είχε συμπεριλάβει όλες τις εξελίξεις επί της υποθέσεως» και να «είχε πληροφορηθεί ότι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας, όχι μόνον δεν εκκρεμεί δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης αλλά αντίθετα η υπόθεση έχει ήδη παραπεμφθεί στον δημόσιο κατήγορο Θήβας ούτε καν για πλημμέλημα, αλλά για πταίσμα».

Επίσης, δεν επισήμανε «ότι από την πρώτη στιγμή της παράνομης και πλήρως υποβολιμαίας διαθεσιμότητας στην οποία εσπευσμένα τέθηκα, κατέθεσα Μηνυτήρια Αναφορά – Καταγγελία στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου», ενώ «αντίθετα από τις πρώτες γραμμές του ρεπορτάζ έκανε την αναγκαία διασύνδεση του περιστατικού με τη συγγενική μου σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υιοθετώντας και αναπαράγοντας τα άθλια υπονοούμενα του λαθρόβιου ΚΕΕΡΦΑ κατά –των δήθεν απαράδεκτων– χειρισμών της Δικαιοσύνης στην υπόθεση». Τέλος, η εξώδικη διαμαρτυρία επισημαίνει ότι το ρεπορτάζ θα έπρεπε να είχε πληροφορηθεί την από 17/2/2016 επίσημη ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας – Εύβοιας – Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας σύμφωνα με την οποία «η δίωξη αυτή άπτεται της συνδικαλιστικής δράσης (Συνδικαλιστική Δίωξη)» και εκφράζεται η πλήρης στήριξή της στον «διωκόμενο συνδικαλιστή».

 

www.kathimerini.gr

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis